Leveransinformation

Frakt och Leverans


Frakten för smycket framgår alltid i kassan innan slutförd beställning. Coquette of Gothenburg (CG Design HB) skickar ut varan när betalning mottagits. Leveranstiden är mellan tre arbetsdagar till fyra veckor beroende på smycke och land som det fraktas till. Längst tid tar special- och måttbeställda smycken som tillverkas först efter beställning. Har du ej fått din vara inom fyra veckor vänligen kontakta Coquette of Gothenburg (CG Design HB) omgående. Vid större kampanjer och inför stora allmänna helgdagar kan den normala leveranstiden vara längre än tre arbetsdagar.


Coquette of Gothenburg (CG Design HB) ansvarar inte att leverera slutsålt eller utgånget smycke.


Tänk på att se till att leveransadress och kunduppgifter som anges är korrekta. Om du slutför en beställning och upptäcker att du angett fel kunduppgifter bör du kontakta oss omgående. Beställningen skrivs ut direkt och packas, risken finns därför att varan redan är skickad. Returneras paketet till oss p.g.a. felangiven adress står kunden för portokostnaden vid andra sändningen.


Det är kundens ansvar att se till att leveransen på posten avhämtas. Det är sällan posten slarvar bort paket, men om detta skulle hända så ersätter Coquette of Gothenburg (CG Design HB) inte paketet. 


När du hämtar ett paket på posten måste du kunna identifiera dig med ett godkänt och giltigt ID-dokument.
Leveransförsening


Coquette of Gothenburg (CG Design HB) gör allt vi kan för att alltid leverera din beställning i tid. Om det uppstår leveransförseningar utom vår kontroll, exempelvis då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser gentemot oss meddelar vi dig om leveransförseningen innan varorna lämnar vårt lager. Om leverans inte sker inom 30 dagar har du som kund rätt att häva köpet. Återbetalning sker snarast men senast inom 30 dagar från hävningen.


Om det uppstår någon situation som gör det omöjligt för Coquette of Gothenburg (CG Design HB) att fullfölja en beställning – om exempelvis våra leverantörer inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser gentemot oss, som att leverera nödvändigt material till oss i tid - så förbehåller vi oss rätten att friskriva oss från ersättning till kund för den skada som förseningen åstadkommit.